Lördag

image726

Jag har inte hunnit koka knäck idag så det får bli i morgon, sista chansen :P .. Men det kommer jag hinna iallafall, för dagen innan julafton ska man faktiskt bara vara hemma och göra juliga saker :P! Så det så !
Hmm..Men jag har hunnit vara i centrum och köpt julklapp till mamma, pappa följde med så vi tittade på lite kläder och skor och så..Asså, jag älskar älskar älskar skor ! Hahaa .. Jaja..pappa var så snäll och skämde bort mig med en ny klänning iallafall :) Jag sak ha den på julafton, så jag lägger in en "dagens outfit" då :) Hmm..Jag hittade ett par jättefräsiga skor på rea inne på Bianco, dem var röda. Så snygga! 200 kr kostade dem (tror jag) Skulle gärna köpa dem.. Hmm..men jag väntar till nästa vecka för då vet jag lite andra saker jag ska försöka köpa på rean ..
Sen har jag väl inte hunnit göra så mycket mer idag .. varit ute på tre promenader med Daisy..hmm..letat kartonger till julklappar jag ska slå in .. Kollat på lite gamla teckningar ifrån femman (A looong time ago).. Inte så mycket intressant..
Men just nu under mig i källaren så sitter mamma och pappa och slår in julklappar, jag hör hur det prasslar och låter. Visst blir man lite nyfiken, men jag vill ändå inte veta i förväg, då blir det ju inge kul på julafton! Mrn jag kan ändå inte låta bli att fundera om jag om två dagar sitter och pillar med en system kamera, det vore så j*vla grymt kul så att det inte är sant :P .. Hah ..
image725
Dem var mycket snyggare i verkligheten, där avr färgen mer fräsh och lysande! Och klacken såg inte ut sådär..(Vad jag kommer ihåg :P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0