Lördag

Nu är det bara två dagar kvar till julafton :O! Och jag känner mig lite nervös/pirrig .. Vet inte riktigt varför.. Men den här julen blir ju som helt ny för mig, jag är normalviktig och har en sundare inställning till mat och kan bara koncentrera mig på att njuta av stämningen och ha det mysigt, det gick inte förra julen när jag inte klarade av att sitta ner och började morgonen med att göra 980 sit ups..
Nej, jag känner att 2008 bara kan bli bättre än tidigare år. Har haft "gå ner i vikt" tankar varje år ända sedan jag varit ganska liten .. och varje nyårsläfte har varit att äta mindre och motionera mer. Men inte i år, denna gång ska jag lova att ta hand om mig själv mer och träna med Daisy mer.. Och försöka att inte vara så utséende fixerad.
Vad har ni för nyårs löften ?
image724

Idag ska jag köpa mammas julklapp.. Och s åskajag koka knäck som jag ska ge bort i julklapp till alla gamlingar (dem firar inte samtidigt som varandra hemma hos oss så då kan man ge samma julklapp till alla :P Haha) Hmm..Men vi ni ? Jag vaknade med halsont i morse..inte kul .. Vill inte bli sjuk igen >.< Och när jag var ute emd Daisy möttejag några hurtiga löpare, fy för dem .. Att dem orkar..Att springa är typ det tråkigaste som finns i hela världen! Då är det till och med roligare att damma :P..

Nej nu ska jag ner i duschen! Vi hörs !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0