Kväll

Hejsan

Har nu varit på ridningen,det gick inte så jättebra, min sits har försämrats och det gör formen helt hopplös. Det är som att jag sjunker ihop vid svanskotan, jättekonstigt :S . Så nu har jag bestämt mig för att sitta rak i ryggen hela tiden, itne sitta som en säck potatis. Vi får väl se hur det går med det..brukar ju vara så att man sjunker ihop mer och mer för att man glömmer bort hur man "ska" sitta...

Jaja, Jag hade ju möte i skolan tidigare idag, och det gick bra, det rätade ut några frågetecken ( varför heter det så igentligen ? Om man rätar ut ett frågetecken så blir det ju ett utropstecken.. och inte ett svar, jaja, iallafall) Jag tror faktiskt att allt kommer gå bra med det här med gymnasium, nånstans kommer jag ju gå iallafall. Men INTE på IV, det är inte det jag behöver, på IV tar man bara upp kärnämnena och dem kommer jag att klara! + några till .. Så ironiskt att kämpa hela skolgången för att kunna gå vilken linje jag än ville, och sen stupa på mållinjen och bli sjuk, så jag ändå inte har någon valmöjlighet. Men jag ska komma in på det jag vill ! SKA ! jag vill ju gå Estetisk bild och formgivning på Huddinge gymnasiet, för den linjen tar upp allt jag tycker är kul, som musik,drama, teckning,foto, design m.m Hoppas hoppas!

Trodde nyss att min kamera hade pajat, den gick inte att sätta på. Den har börjat krånga med det på sista tiden, och jag har inte  varit oförsiktig med den, det har jag verkligen inte, men det har ju några år på nacken ... Fast så gammal tycker jag inte att den är .. 2 år bara ..för det är väl inte så gammalt för en kamera ? Jag tror att det är något glapp i själva batteri energi överföringen.. Jaja..iallafall, ( ser ni hur jag spårar ur hela tiden :P?) jag fick igång den till slut så nu har jag en ny bild på mig att uppdatera med, det var rätt länge sedan va :P? Längtar till att tiden ska gå och jag ska få reda på om jag får en ny kamera eller inte.. men "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" Right ?

image672
Påväg ut med Daisy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0