Fredagens bedrift

Här hemma har vi kommit fram till att det har regnat i tre veckor, det är ju helt sanslöst ! Det avr till och med översvämning på en gångväg när jag var ute med Daisy, som tur var ahde jag gummistövlar, så jag lyfte upp henne och vadade över. Tänk om det hade snöat istället, då hade det varit typ tre meter snö vid det här laget :P!

Såg en halv deckare nyss, det handalde om en klass där folk blev mördade hela tiden (klassen var gammal och eleverna vuxna) och dem kollade på ett gammal skolfoto där det var ett barn för mycket i klassen, en liten pojke som integn visste vem han var, han var sedan med på ett senare foto där klassen tar studenten, fortfarande en liten pojke..Riktigt läskigt faktiskt..och så slutade det mitt i.. Så sen när jag skulle ner i duschen avr jag vettskrämd! Det är något speciellt med barn som gör allt extra läskigt ..

image683


Och vet ni ? Jag har provat att äta lite lite gräddglass idag .. minns inte riktigt om det var gott elelr inte, för jag hade sån himla ångest..men nu är det gjort iallafall! Kände att jag behövde slå tillbaka mot honom en gång nu för han har börjat vara på mig igen.., med "han" menar jag anorexin.. Jag lever mitt eget liv, du ska inte få förstöra något mer!

P.S Glömde att tillägga att på lördag och söndag så ska jag och min klass lussa på överjärva gård, så jag vet inte riktigt hur mycket jag hinner blogga, men ska försöka slänga in några inlägg! Kram på er! D.S

Kommentarer
Postat av: Simon

Bra jobbat Fanny:)

2007-12-09 @ 23:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0