Fredag

Tiden är imot mig just nu! Jag hinner med alldeles för lite just nu .. nästan inget jag vill. Idag hade jag planerat att blogga en massa, för idag skulle vara min "lediga dag", det är ju så mycket med skolan nu i december. Skulle ju också till hudläkaren idag, men hon var fortfarande sjuk så jag fick en ny tid till i morgon runt klockan halv elva på morgonen .. Vid den tiden skulle ju jag vara påväg till Stora Stockholm på älvsjömässan med farmor, en jättestor hund mässa som hålls nu i december. Men vi får skjuta upp det nån timme bara, så det går ju bra ändå..men jag tycker att det är jobbigt att inte veta vad som ska hända och när. Jag behöver lixom riktlinjer och raka rör för att kunna leva, måste ha koll på läget .
På tal om ingenting ↓
image700
Trot eller ej men det är faktiskt jag för två år sedan :P

Tillbaka till idag, skulle ju blogga en massa som jag sa, men när vi kommer hem så visar det sig att läkartiden var inställd så mamma och jag bestämmer att vi ska åka till Farsta en snabbis för att leta efter någonting att ha på sig till konserten på söndag, något rött måste det vara, då hela kören ska vara röd. Men vet ni hur j*vla svårt det är att hitta något rött i affärerna? Det finns typ ingenting, för det får inte vara med tryck, och man får inte ha axelband som på linnen .. Så jag får ta det jag hade förra året, en röd kimono liknande sak som är väldigt söt. Grejen är att förra året var ju rätt jobbigt, särskilt dem tre månaderna runt jul, så den har fått lite dåliga minnen på sig .. och jag vägde betydligt mindre förra gången jag hade den på mig vilket ger lite ångest..
image699

Jaja, jag skulle köpa lite julklappar till Frida också, skriver inte riktigt vad än, för jag vet att hon brukar kolla in min blogg ibland :P .. Det är ju inge kul om det avslöjas i förväg! Men jag blev faktiskt riktigt nöjd med inköpen ! Jag tror sakerna kommer passa henne :).

Hmm..Har precis varit ute med Daisy, först tog vi en lång prommis och sen så stannade vi ute och lekte en kvart, hon behövde springa av sig lite. Jag blir så glad i hjärtat när jag ser henne spralla runt :)!

Nä nu ska jag önske shoppa en stund, återkommer ^^!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0