1:a advent

Idag har jag pyntat adventsljusstaken till vardagsrummet och städat och gjort om i mitt rum. Skulle ju ha träffat Sophia idag men det blev inte så, hennes mobil var trasig och jag hade inget hemnummer :P..Men vi får ta det någon annan gång. Det var bra att jag fick det lite snyggare i rummet iallafall, det var verkligen välbehövligt ! Hoppas bara att det håller sig städat fram till jul, tveksamt ..

image665

Kommentarer
Postat av: Evamy

julpynta är så mysigt :)

2007-12-02 @ 18:44:32
URL: http://evamys.blogg.se
Postat av: Anonym

oh, det borde jag med göra

2007-12-02 @ 18:47:19
URL: http://missCcCc.blogg.se
Postat av: Minna

älskar julpynt :D

2007-12-02 @ 18:52:21
URL: http://puuccii.blogg.se
Postat av: Fanny

Jaa, visst är det kul att pynta och pyssla :)! Och så ska man lyssna på julmusik samtidigt :D! Men man får inte börja pynta för tidigt.. gran och tomtar ska in dagen innan julafton, till advent får man bara byta gardiner, ta fram jul ljusstakar och pynta första advent staken. Så har vi iallafall i min familj. Vad har ni för traditioner :)?

2007-12-02 @ 19:56:24
URL: http://lilald.blogg.se
Postat av: rebecca

vår tradition är att vi pyntar till innan första advent, dagen innan ungefär. då tar vi fram småtomtar som ska sitta i fönstrena byter gardiner, hänger upp julstjärnor, vi har större tomtar också som lyser (låter kanske knäppt men är jätte vackert när man ser dem) sen så lägger vi på med juldukar,lägger fram tomte filtar å så.. jusstakarna, adventsstakarna och så lägger man fram om man ska ha någon kalender, vi fixar vårat matsalsbord med fina ljus och gosidburkar glitter och lite så. jag tror det vart rätt, men vi har bara bott i vårt hus ett år (i augusti vart det ett år) så har inte hunnit vara med så mycket. men det var som att komma in i en tomte värkstad när vi bodde hemma i lägenheterm likaså här i huset. jag älskar det.

föresstem klär vi granen kanske 1 till 2 veckor innan jul, våran tradition för att vi ska kunna njuta av paketen som blir fler och fler och så är granen så vacker att vakna till, titta ut ur rummet och där står den. så himla underbart! förra året fick jag äran att klä den helt själv! så himla roligt, pappa fixade med ljuset mamma bakade eller gjorde middag och min lillebror kom på slutet, han ville inte. det var så kul jag ick bestämma allt nästan helt själv. den vart supersnygg. sen har vi en säde som står brevid våran spis i vitt som vi pyntar till och läggar paket i :) åååh jag längtar till juuulen! :)

2008-11-05 @ 08:57:42
URL: http://cashsmind.blogg.se/
Postat av: Fanny svarar

Rebecca: Låter jättemysigt :)! Vi småpyntar och byter gardiner första advent, men slår inte p åstort förrän dagen innan julafton :D. Det är supermysigt :)

2008-11-08 @ 21:46:56
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0